Colas Belgium

Afbeelding

Wie zijn wij ?

Sinds 1988 maakt Colas Belgium deel uit van de Groep Colas, wereldleider in de bouw en het onderhoud van vervoersinfrastructuren.

Als belangrijke speler in de ruimtelijke ordening komt Colas Belgium tegemoet aan de mobiliteits-, urbanisatie- en milieu-uitdagingen waarmee lokale overheden geconfronteerd worden.

De activiteiten van Colas Belgium zijn gericht op de stadsplanning, de bouw en het onderhoud van wegen-, spoorweg-, luchthaven-, haven- industriële en logistieke infrastructuren.

Het bedrijf is ook actief op specifieke gebieden: wegvakken gereserveerd voor het openbaar vervoer, autocircuits, architecturale en bouwactiviteiten.

Colas Belgium omvat vijf autonome regionale entiteiten die in het hele land actief zijn. Elk van onze vestigingen staat in nauw contact met lokale publieke en private besluitvormers.
Dankzij haar netwerk van lokale bedrijven is Colas Belgium in staat om projecten van elke omvang efficiënt te beheren.

ORGANISATIE

CEO :
Axel Blaes

COO Vlaanderen :
Bart De Smedt

CFO & IT :
Philippe Claeys

HRD :
Bart Tuyls

COO Wallonië :
Christophe Briges

CIO :
Stefan Carpentier

Afbeelding
Réseau d'agences locales et sites industriels

Een krachtig netwerk van lokale agentschappen

Colas Belgium is georganiseerd in verschillende agentschappen verspreid over heel België. Waar u ook bent, u kunt bij ons terecht voor allerlei soorten privé- of openbare wegwerkzaamheden.

Onze engagementen

Certificering en erkenningen