Colas Belgium

Afbeelding

Wie zijn wij ?

Sinds 1988 maakt Colas Belgium deel uit van de Groep Colas, wereldleider in de bouw en het onderhoud van vervoersinfrastructuren.

Als belangrijke speler in de ruimtelijke ordening komt Colas Belgium tegemoet aan de mobiliteits-, urbanisatie- en milieu-uitdagingen waarmee lokale overheden geconfronteerd worden.

De activiteiten van Colas Belgium zijn gericht op de stadsplanning, de bouw en het onderhoud van wegen-, spoorweg-, luchthaven-, haven- industriële en logistieke infrastructuren.

Het bedrijf is ook actief op specifieke gebieden: wegvakken gereserveerd voor het openbaar vervoer, autocircuits, architecturale en bouwactiviteiten.

Colas Belgium omvat vijf autonome regionale entiteiten die in het hele land actief zijn. Elk van onze vestigingen staat in nauw contact met lokale publieke en private besluitvormers.
Dankzij haar netwerk van lokale bedrijven is Colas Belgium in staat om projecten van elke omvang efficiënt te beheren.

ORGANISATIE

CEO :
Axel Blaes

COO Vlaanderen :
Luk Geeroms

CFO & IT :
Philippe Claeys

Directeur
Human Resources :

Thierry Mertens

COO Wallonië :
Christophe Briges

Directeur Colas
Asphalt :

Lieven Volders

Afbeelding
Réseau d'agences locales et sites industriels

Een krachtig netwerk van lokale agentschappen

Colas Belgium is georganiseerd in verschillende agentschappen verspreid over heel België. Waar u ook bent, u kunt bij ons terecht voor allerlei soorten privé- of openbare wegwerkzaamheden.

Onze engagementen

Certificering en erkenningen

Wij zoeken

Colas Belgium | ervaren recruiter (voltijds) | HQ

Colas Belgium maakt deel uit van de groep Colas, wereldwijd nummer 1 in wegenbouw. Colas Belgium is gespecialiseerd op het vlak van wegenwerken, stadsplanning en infrastructuur. Wij zijn één van de grootste spelers op de markt in België wat de aanleg betreft van stadskernen, wegen en snelwegen, tramlijnen, logistieke platformen, fietsostrades, funderingen voor windmolenparken enzovoort.

De ontwikkeling van Colas Belgium is gebaseerd op de technische kennis, de creativiteit en de inzet van onze medewerkers. Colas Belgium stelt ruim 1100 personeelsleden tewerk die door hun gedrevenheid en

Colas Belgium | Tijdelijke boekhoudkundige ondersteuning Heusden-Zolder

Colas Belgium maakt deel uit van de groep Colas, Wereldwijd de nummer 1 in de wegenbouw. Colas Belgium is gespecialiseerd op het vlak van wegenwerken, stadsplanning en infrastructuur. Zo zijn wij een van de grootste spelers op de markt in België wat de aanleg betreft van stadskernen, wegen en snelwegen, tramlijnen, logistieke platformen, parkings, winkelcentra, verkavelingen, sportcomplexen en parken.

De ontwikkeling van Colas Belgium is gebaseerd op de technische kennis, de creativiteit en de inzet van onze medewerkers. Colas Belgium stelt in België ruim 1000 personeelsleden tewerk die door