Colas Belgium - Regio Henegouwen - Waals Brabant- Namen

Afbeelding

Wie zijn wij ?

Ons agentschap is ontstaan uit de fusie van twee voormalige entiteiten van de Colas Groep, Jouret en Enrovia, en is gevestigd in Gaurain-Ramecroix in de Doornikse regio en in Gembloux..

Met meer dan 130 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers zijn wij actief in Henegouwen, Grand Charleroi, Waals Brabant en Namen.

Wij zijn er fier op onze 150 jaar lange ervaring en onze knowhow op het gebied van de wegenbouw in te zetten voor de realisatie van uw projecten.
Of het nu gaat om publieke of private opdrachten, groot of klein, onze referenties staan garant voor een veilige uitvoering van uw werkzaamheden.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw projecten.

Onze sterke punten
 • Onze klantrelatie

  Die staat centraal in onze aanpak. We willen een sterke relatie met onze klanten opbouwen, die ons in staat stelt samen met hen succesvolle projecten te realiseren.

 • Onze ervaring

  Met de steun van ervaren medewerkers en managers zetten we deze ervaring in om mooie projecten te verwezenlijken.

 • Onze expertise

  Tegen een concurrerende en gecontroleerde prijs stellen wij u technische oplossingen voor die de kosten van uw werkzaamheden verminderen zonder er de veiligheid bij te verwaarlozen.

 • Ons netwerk

  Dankzij onze 5 agentschappen verspreid over heel België zijn wij sterker en kunnen wij u de ervaring en expertise van een grote groep aanbieden.

 • Onze industrie

  Met onze eigen industriële sites (steengroeven, asfalt- en betoncentrales en verwerkingscentrum) beheersen wij de productie van de meeste gebruikte materialen, waardoor u verzekerd bent van kwaliteitswerk.

Image
bcca iso9001
Image
Certification BCCA VCA**

Operationeel directeur : 
Fabrice Henry

Adres(sen) :

Colas Belgium - Regio Hainaut - Walloon Brabant - Namur
Grand’Route, 260 A
7530 Gaurain-Ramecroix
België

Tel :
+32 69 44 68 40
E-mail :
wallonie@colas.be
BTW :
BE 0434.888.612

Onze laatste realisaties

De A16 krijgt een facelift

De werkzaamheden aan de snelweg A16 liggen tussen Péruwelz en Vaulx (Doornik), een traject van 15,4 km. PMS-bouwplaats voor de SPW. Deze werf, die...

Heraanleg van de A7

Heraanleg van de snelweg A7 tussen Saint-Denis en Jemappes Onze teams begonnen met de voorbereidende werkzaamheden voor de renovatie van de snelweg A7...

Openbare parking te Doornik

Aanleg van een openbare parking voor de stad Doornik Doel van dit project was de aanleg van : 818 parkeerplaatsen 10.000 m² aan asfaltwegdek Grachten...