Recyclage

Afbeelding

Site Wijnegem

Merksemsebaan 298
2210 Wijnegem

recyclage@colas.be

0471 339 824

Openingsuren :
5u30 - 16u

Algemene Verkoopsvoorwaarden

Site Zolder

Dellestraat 25
3550 Heusden-Zolder

recyclage@colas.be

0470 540 723

Openingsuren :
5u30 - 16u

Algemene Verkoopsvoorwaarden

Site Kallo

Geslecht haven 1934 - Sint Annalaan
9130 Beveren

recyclage@colas.be

0471 339 824

Openingsuren :
6u -15u

Algemene Verkoopsvoorwaarden

Storten van bouw- en slooppuin

Op onze verschillende vergunde breeksites kan je bij Colas recyclage terecht voor het storten van opbraak, bouw-en slooppuin. Onze werking conform Tracimat zorgt voor een optimaal milieutechnische recyclage van uw bouw-en slopppuin tot hoogwaardige puingranulaten.

Wij aanvaarden zowel het bouw- en slooppuin van kleine als grote projecten van zowel infrastructuur als bouwkundige werken.

Algemene stortvoorwaarden

Verkoop van gerecycleerde puingranulaten / Zand en Grind

Op onze gecertificeerde vaste sites kan je kiezen uit een zeer breed gamma aan gerecycleerde puingranulaten. Al onze gerecycleerde puingranulaten vallen onder de strenge BENOR-/COPRO-/CE-normen en zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen.

Naast de gerecycleerde puingranulaten kan u ook nieuwe granulaten en zanden betrekken op onze sites. Met onze geijkte weegbruggen bent u steeds zeker van een correcte belading van uw vrachtwagen.

Algemene stortvoorwaarden

Beton- en mengcentrales

Elke site is uitgerust met een gecertificeerde beton of mengcentrale om elk project van de juiste producten te kunnen voorzien. Zo kan u bij ons terecht voor zandcement of stabilisatie, gestabiliseerde granulaten, mager schraal beton en wegenisbeton.

Onze producten zijn ook verkrijgbaar onder het BENOR-keurmerk. Colas beschikt ook over een aantal mobiele meng- en betoncentrales die op het project zelf gecertificeerde producten kunnen afleveren.

Algemene stortvoorwaarden

Breken en Zeven

Indien er voldoende hoeveelheid is om de gerecyclede puingranulaten ter plaatse te gebruiken, is het vaak veel voordeliger om ter plaatse te werken met een mobiele breker/mobiele zeef, uiteraard als de vergunning dit toelaat.

Alle granulaten geproduceerd met de mobile breker vallen onder het nodige BENOR-/COPRO-/CE-keurmerk.

Algemene stortvoorwaarden